Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024! (10.07.2024)

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

За денес ова е неговaтa анализa и предлог тип.

Холандија – Англија – 1X&2+ @ 2.55 во Bet365

Понезаслужено полуфинале на еден тим до сега од ова на Англија според мене немало. Имаат преголем квалитет а играат под просекот. Едноставно се мачат и себеси и сите нас.Од друга страна Холандија игра отворено,напаѓачки и убаво за око. Навивам за Холандија и нивни пласман во финалето. Мој предлог е 1Х&2+ со квота 2.55 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*