Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024! (05.07.2024)

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

За денес ова се неговите анализи и предлог типови.

Шпанија – Германијa – ГГ3+ @ 2.50 во Mozzart

За мене ова е финале пред финалето. Двете репрезентации што покажаа најмногу. Штета што се судираат толку рано. Очекувам отворена борба и многу голови. Мала предност за Швабите затоа што се домаќини. Оној што ќе помине овде го гледам како победник на Еуро 2024. Типувам ГГ3+ со квота 2.50 во Mozzart.

Португалија – Франција – Х2&2-3 @ 2.75 во Bet365

Двете репрезентации што ме разочараа најмногу, а сите очекувавме најмногу од нив. Бледи, неубедливи со многу малку голови. Можеби Франција е благ фаворит и затоа мала предност за нив. Се надевам конечно ќе почнат да играат фудбал и едните и другите. Mој предлог е Х2&2-3 гола со квота 2.75 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*