Што се уплаќа денес? (27.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата многу често наплаќаме одлични квоти, па веруваме дека и овој пат може да биде така.

Од 21:15 во рамките на исландската Беста Дилд Карла лига се сретнуваат екипите на Рејкјавик и Филкир.

Рејкјавик во последните пет натпревари запишаа една победа, две реми и два порази, додека Филкир во истиот временски период оствари две победи и три порази.

Рејкјавик – Филкир – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.882 евра. За победа на Рејкјавик уплатени се 71.298 евра, за реми 10.505 евра, додека останатите 17.079 евра се уплатени за победа на Филкир.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*