Натпревар со драстичен пад на коефициентот (26.06.2024)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од ЕУРО 2024 кој бележи пад на коефициентот за реми исход.

Од 18:00 се сретнуваат селекциите на Словачка и Романија. Овие две селекции имаат по 3 бода на своето салдо и со реми двете селекции одат понатаму, па затоа и квотата е драстично намалена.

Словачка – Романија – Х @ 2.10 во 22Bet

Почетната вредност за реми на овој натпревар беше 3.10, а во моментов бележи пад од скоро 32% и се плаќа со квота 2.10 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*