Зголемени квоти за натпреварот Турција – Португалија

Денес продолжуваат натпреварите од ЕУРО 2024 и фокусот е воглавно насочен само тука.

Од терминот во 18:00 се сретнуваат селекциите на Турција и Португалија. Турците имаат амбиции да стигнат до нокаут фазата, додека Португалија се стреми за нешто повеќе, а има и квалитет за тоа.

Најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, за овој натпревар ни претстави зголемени – бонус квоти за два типови и тоа:

  • Роналдо да постигне гол надвор од 16-тник коефициент 12 зголемен на 13
  • 1-2 точен резултат коефициент 8.50 зголемен на 9.50

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*