Предвремена исплата за ЕУРО 2024

Промоцијата наречена „Предвремена исплата“ која ни ја претстави Bet365, е наменета и за натпреварите од ЕУРО 2024 и во многу случаеви знае да биде од голема корист.

Станува збор за натпревари кои се изиграни на конечен исход и ако вашиот избран тим заводи со два гола разлика во било кој дел од натпреварот, тогаш автоматски вашиот тип се потврдува како добитен и повеќе не ве засега конечниот исход на тој дуел.

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Не ја пропуштајте оваа фантастична можност за да бидете предвреме добитни!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*