Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Започна ЕУРО и одма кладилничарите се активираа, па овој викенд имавме навистина интересни тикети. Ова е новото издание на малери и махери на колото.

Малер 1

Каква штета. Англија иако победи, за жал овој играч чекаше уште еден погодок за да си добие околу 1200 евра. Жално мајсторе!

Малер 2

За само еден погодок овој тикет не е добитен. Премиерниот дуел од ЕУРО 2024 заврши 5-1, па овој играч остана без скоро 350 евра. Жално.

Махер 1

Овде имаме тикет од Bet365 кој го составија членовите на Фејсбук групата – Спортски – Типови, Анализи, Предлози. Заедно сме посилни.

Махер 2

Храбар махер со фантастична уплата. Изиграни се 4 тенис натпревари и за среќа се погодени сите, па за уплата од 2500 денари овој играч си доби 21.000 мкд. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*