Панче Ќумбев типува за ЕУРО 2024!

И ова издание од ЕУРО 2024 заедно со нас ќе биде македонската фудбалска легенда, Панче Ќумбев кој ќе ни дава предлог типови и анализи за натпреварите од Европското првенство во Германија.

За денес ќе типува на премиерниот фудбалски натпревар помеѓу Германија и Шкотска.

Германија – Шкотска – 1&3+ @ 1.85 во Mozzart

Конечно европско! Жал ми е што не сме учесници на него но се надевам следното европско и Македонија ќе биде дел од овој голем настан. На отворањето по традиција игра домаќинот.
Германија е според мене еден од фаворитите на ова европско првенство.

Менталитет,квалитет,натпреварувачки дух… Сето тоа го имаат Германците. Плус враќањето на Крос во репрезентацијата,сето тоа ги става во најтесен круг на фаворити.

На отворањето типувам сигурна победа на домаќинот со најмалку 3 гола на натпреварот. Се надевам ќе уживаме овој месец во прекрасен фудбал и многу голови.

ТИП: 1 и 3+ @ 1.85 во Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*