Што се уплаќа денес? (08.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега често ни носат добивки, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 16:00 во рамките на финската Веикаус лига се сретнуваат екипите на КуПС и Оулу. Домаќините во послендите пет натпревари запишаа четири победи и едно реми, додека Оулу во истиот временски период оствари две победи, две реми и еден пораз.

КуПС – Оулу – 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.200 евра. За победа на КуПС уплатени се 71.209 евра, за реми 10.449 евра, додека останатите 10.542 евра се уплатени за победа на Оулу.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*