Што се уплаќа денес? (28.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата вчера ни донесе одлична квота и за среќа бевме добитни, па очекуваме и овој пат да биде така.

Од 17:30 во рамките на финската ЈККос лига се сретнуваат екипите на СЈК Актемиа и Микели.

СЈК Актемиа во последните пет натпревари запишаа две победи и три реми, додека Микели во истиот временски период запишаа една победа, едно реми и три порази.

СЈК Актемиа – Микели – 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.709 евра. За победа на СЈК Актемиа уплатени се 61.202 евра, за реми 10.439 евра, додека останатите 16.068 евра се уплатени за победа на Микели.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*