Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Понеделник е денот кога ги издвојуваме најинтересните тикети од изминатата рунда и ви претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме тикет „за една“. Типувано е генерално на конечен исход на 6 натпревари и погодени се само 5, па повеќе среќа треба во наредното коло.

Малер 2

Ова е навистина малер. Типувал 3 натпревари со знакот 7+, а промашил еден дуел и тоа само за еден гол. За 100 денари инаку ќе си добиеше скоро 700 евра. Жално.

Махер 1

Браво мајсторе. Уплатата и добивката не се познати, но самиот факт дека е погоден точен резултат на францускиот дуел помеѓу Лион и ПСЖ го става овој играч во категоријата махери. Колку и да се за убаво да се трошат!

Махер 2

Овде имаме комбиниран тикет и внимателно се избрани осум натпревари и за среќа погодени се сите. За убаво да се трошат мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*