Што се уплаќа денес? (26.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Многу пати досега уплата ни била одличен показател и веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 18:00 се сретнуваат екипите на Наполи и Лече. Домаќините во последните пет натпревари остварија три реми и два порази, додека гостите имаат една победа, две реми и два порази.

Наполи – Лече – 1 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.889 евра. За победа на Наполи уплатени се 71.203 евра, за реми 10.556 евра, додека останатите 17.130 евра се уплатени за победа на Лече.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*