Што се уплаќа денес? (25.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

По кој знае кој пат уплатата ни носи добивка, па веруваме дека токму и денес ќе биде еден од многуте успешни денови.

Од 18:00 во рамките на чешката Фортуна Лига – група елиминација се сретнуваат екипите на Бохемианс и Парадубице.

Бохемианс досега освоени 39 бода преку 9 победи, 12 реми и 13 порази, додека Парадубице има 37 бода и учинок од 10 победи, 7 реми и 17 порази.

Бохемианс – Парадубице – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.368 евра. За победа на Бохеаминас уплатени се 71.203 евра, за реми 10.503 евра, додека останатите 7.662 евра се уплатени за победа на Парадубице.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*