Што се уплаќа денес? (17.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Во оваа категорија веќе некој период бележиме само добивка, па очекуваме и денес да продолжиме со исто темпо.

Од 20:15 се сретнуваат екипите на Тун и Вадуц. Домаќините се на второто место со 70 бода, додека гостите се на 3-та позиција и имаат 22 бода помалку, поточно 48 освоени бода.

Тун – Вадуц – 1 @ 1.47

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 101.559 евра. За победа на Тун уплатени се 91.204 евра, за реми 7.888 евра, додека останатите 2.467 евра се уплатени за победа на Вадуц.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*