Најдобрата понуда за нови корисници е во Bet365!

Обложувалницата на Bet365 важи за број еден онлајн обложувалница и сите корисници кои веќе ја користат оваа платформа можат да го потврдат тоа без двоумење.

Имено, тие за сите нови корисници нудат 25 евра бесплатни средства за обложување и тоа без никакви услови за користење.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 5 евра
  3. Изиграјте го депозитот

Откако ќе го изиграте депозитот, ви се активираат бесплатни средства за обложување во вредност од 100% на вашиот депозит, но најмногу до 25 евра.

Услови и правила за користење

  • Понудата е активна само за нови корисници
  • Минималниот квалификуван депозит е 5 евра
  • Максималниот износ на бонус е 25 евра
  • Бесплатните средства за обложување не подлежат на никакви услови и правила за повлекување
  • Бонусот може да го користите само за спортско обложување и при евентуална добивка ви се исплаќа само добиениот износ, но не и влогот со бесплатните средства

Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*