Што се уплаќа денес? (02.05.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес во оваа категорија имаме натпревар со многу висока уплата, па веруваме дека тоа ќе ни биде показател за конечниот исход.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Астон Вила и Олимпијакос. Домаќините на последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека гостите во истиот временски период остварија идентичен учинок.

Астон Вила – Олимпијакос – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 172.954 евра. За победа на Астон Вила уплатени се 111.266 евра, за реми 25.505 евра, додека останатите 36.183 евра се уплатени за победа на Олимпијакос.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*