Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Овој пат имаме неколку интересни тикети од изминатиот викенд кој ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. За само еден натпревар овој играч не успеа да си добие скоро 500 евра со влог од 100 денари. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Е овде имаме вистински малер. Изиграни се три натпревари на точен резултат, но за жал едниот е промашен. Овој играч беше во игра за скоро 600 евра, но ќе му посакаме повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Иако немаме инфроамции за уплатата, сепак овој тикет е доста интересен и не можевме да го занемариме. Станува збор за комбо тикет со кошарка и за среќа погодени се сите типови. Колку и да се за убаво да се трошат!

Махер 2

Браво мајсторе. Овде погоден е натпревар од тајландската лига каде што изиграа голем прелаз 1/2 и тоа без поголеми проблеми. Коефициентот беше 26, а овој играч со уплата од 400 денари си доби скоро 150 евра. Да ти се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*