Натпревар со драстичен пад на коефициентот (04.04.2024)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од израелската Лига Алеф – Север кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Од 20:00 се сретнуваат екипите на Хапоел Кафр Кана и Хапоел Ха Емек. Домаќините во последните пет натпревари имаат една победа и четири порази, а исто таков идентичен учинок остварија и гостите.

Хапоел Кафр Кана – Капоел Ха Емек – 1 @ 1.71 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Хапоел Кафр Кана беше 2.76, а во моментов бележи пад од скоро 38% и се плаќа со квота 1.71 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*