Секој викенд Mozzart кешбек до 20%!

Онлајн обложувалницата на Mozzart важи за една од подобрите на интернет просторот.

Тие овој пат на „мета“ ги зедоа постоечките корисниците. Имено, станува збор за кешбек за сите кои ќе направат депозит за време на викендот.

Направете депозит од најмалку 20 евра и изиграјте го на тикет со најмалку 3 натпревари пред да започнат.

Во понеделник, вие ќе си добиете 20% од вашиот депозит.

На пример, правите депозит од 20 евра, а во понеделник ќе добиете 4 евра.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Услови и правила за користење

  • Квалификуван депозит за оваа промоција е секој депозит направен во сабота и недела
  • Минималниот квалификуван депозит е 20 евра
  • Максималниот бонус е 100 евра
  • Промоцијата е валидна за уплата преку сите методи
  • Вредноста на кешбекот е 20% од вашиот депозит
  • Кешбекот се враќа во форма на бесплатни средства
  • Квалификувани тикети се сите тикет со најмалку 3 натпревари и поединечна квота повисока од 1.35
  • Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на Mozzart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*