Што се уплаќа денес? (19.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал ниту вчера уплатата не ни беше точен показател, па веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката.

Од 20:45 во рамките на англиската национална лига – Север се сретнуваат екипите на Бишоп и Кингс Лин.

Домаќините во последните пет натпревари имаат пет последователни порази, додека гостите во истиот временски период запишаа две реми и три порази.

Бишоп Стортфорд – Кингс Лин – 2 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 61.287 евра. За победа на Бишоп Стортфорд уплатени се 8.990 евра, за реми 10.203 евра, додека останатите 42.094 евра се уплатени за победа на Кингс Лин.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*