Што се уплаќа денес? (29.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше одличен показател, па веруваме дека и денес ќе продолжиме со добитната серија.

Од 18:00 во рамките на Премиер лигата на Египет се сретнуваат екипите на Замалек и Ел Дакли.
Замалек во последните пет натпревари запиша две победи, два порази и едно реми, додека Ел Дакли во истиот временски период оствари една победа, две реми и два порази.

Замалек – Ел Дакли – 1 @ 1.43

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.299 евра. За победа на Замалек уплатени се 80.102 евра, за реми 9.595 евра, додека останатите 9.602 евра се уплатени за победа на Ел Дакли.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*