Што се уплаќа денес? (27.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата денес ќе ни бидат точен показател и дека благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 20:30 во рамките на италијанската Серија Б се сретнуваат екипите на Парма и Косенца.
Парма е на лидерската позиција со 55 бода, додека Косенца е на 11-то место со и досега имаат освоено 32 бода.

Парма – Косенца – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.220 евра. За победа на Парма уплатени се 81.202 евра, за реми 10.138 евра, додека останатите 7.880 евра се уплатени за победа на Косенца.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*