Бонус до 70% за тикети со повеќе натпревари

Во обложувалницата на Bet365, ја пронајдовме понудата која е одлична за сите љубители на комбо тикетите.

Имено, учество во оваа понуда земаат сите кои ќе изиграат тикет со повеќе натпревари и тоа пред да започнат.

Во зависност од тоа колку натпревари ќе изиграте, ќе си добиете и соодветен процент на бонус, а распоредот за тоа е следен:

 • 2- натпревари – 2.5% бонус
 • 3- натпревари – 5% бонус
 • 4- натпревари – 10% бонус
 • 5- натпревари – 12% бонус
 • 6- натпревари – 15% бонус
 • 7- натпревари – 20% бонус
 • 8- натпревари – 25% бонус
 • 9- натпревари – 30% бонус
 • 10- натпревари – 35% бонус
 • 11- натпревари – 40% бонус
 • 12- натпревари – 50% бонус
 • 13- натпревари – 60% бонус
 • 14 и повеќе натпревари – 70% бонус

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Услови и правила користење

 • Понудата е активна за сите корисници на Bet365
 • Максималниот износ на бонус кој може да го добиете е 100.000 евра
 • Облозите каде што се користат зголемени – бонус квоти не се квалификувани за оваа промоција
 • Бонусот нема да се активира доколку направите Cash Out
 • Целосните бонус правила може да ги прочитате на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*