Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

По традиција, секој понеделник издвојуваме место на нашиот сајт за малери и махерите од изминатиот викенд. Ова се најинтересните тикети.

Малер 1

Вистинска штета е што не победи Лестер. Овој играч составил тикет со 9 дуели скоро сите фаворити, но за жал не го погоди исходот на англискиот дуел помеѓу Лестер и Миделсброу. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден малер кој типувал го типувал цел тикет на 3+ голови на натпреварот. Сепак дуелот помеѓу Плимут и Лидс заврши 0-2 и овој кладилничар не успеа да си добие 14.000 денари. Жално.

Махер 1

Пред нас е махер кој за 1 евро изиграл тикет во Bet365. Типувал 4 натпревари со одлични квоти и за среќа ги погоди сите, па си доби 268 евра. За убаво да се трошат!

Махер 2

Е овде имаме вистински махер. Да се погодат 8 натпревари со типот 1-2I&1-2II не е мала работа. За уплата од 20 денари си доби околу 850 евра. Да ти се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*