Што се уплаќа денес? (18.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за тоа каде одат парите, многу често се испоставува како одличен показател за конечниот исход, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 20:45 во рамките на италијанската Серија А се сретнуваат екипите на Монца и Милан.
Монца се наоѓа на средината на табелата и тие со досегашниот учинок се комплетно задоволни бидејќи амбициите им се насочени само кон навремен опстанок. Милан пак е на 3-то место со 52 бода, па и за нив може да кажеме дека се задоволни со досегашниот пласман.

Монца – Милан – 2 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.223 евра. За победа на Монца уплатени се 13.334 евра, за реми 15.595 евра, додека останатите 63.294 евра се уплатени за победа на Милан.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*