Што се уплаќа денес? (09.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата може да се пофалиме дека сме во одлична добитна серија, па очекуваме и денес да продолжиме.

Од 20:45 во рамките на беглиската Жупиле Про лига се сретнуваат екипите на Ст. Трујден и Кортрајк.

Ст. Трујден е на 9-та позиција со вкупно 31 бод и учинок од 7 победи, 10 реми и 7 порази, додека Кортрајк е на 16-то место со 18 бода и учинок од 4 победи, 6 реми и 14 порази.

Ст. Трујден – Кортрајк – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.199 евра. За победа на Ст. Трујден уплатени се 78.102 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 10.895 eвра се уплатени за победа на Кортрајк.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*