Што се уплаќа денес? (08.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата очекуваме како и претходните денови, така и денес да запишеме добивка во оваа категорија.

Од 19:45 се сретнуваат екипите на Гимараеш и Жил Висент. Домаќините во последните пет натпревари запишаа четири победи и еден пораз, додека гостите во истиот временски период запишаа три победи, едно реми и еден пораз.

Гимараеш – Жил Висенте – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.199 евра. За победа на Гимараеш уплатени се 62.102 евра, за реми 15.504 евра, додека останатите 21.593 евра се уплатени за победа на Жил Висенте.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*