Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Понеделникот е секогаш резервиран за најинтересните тикети од изминатиот викенд. Ви ги претставуваме малерите и махерите на колото.

Малер 1

За само 2 поени овој тикет не е добитн. Изиграни се вкупно погодоци на играчи и за жал само еден не погоден. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Овде имаме тикет со четири натпревари. Можеби квотата не е голема, но се внимателно избрани и за жал дуелот од шпанската Сегунда лига не е погоден и овој тикет не е добитен. Баш штета.

Махер 1

Браво мајсторе. Погодени два прелази полувреме/крај со одлични квоти. Жално што уплатата не била малку поголема. Како и да е, за убаво да се трошат!

Махер 2

Браво мајсторе. Секоја чест. Пет дуели од Бундеслигата типувани 2+ во прво полувреме, па за среќа сите се погодени. За уплата од 200 денари овој играч си доби скоро 200 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*