Што се уплаќа денес? (27.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата многу често не водат до добивка, па веруваме дека и овој пат може да биде така.

Од 15:00 се сретнуваат екипите на Аталанта и Удинезе. Домаќините досега собраа 33 бода, додека гостите во истиот временски период остварија само 18 бода.

Аталанта – Удинезе – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.889 евра. За победа на Аталанта уплатени се 71.245 евра, за реми 21.099 евра, додека останатите 17.545 евра се уплатени за победа на Удинезе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*