Што се уплаќа денес? (24.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Од 21:00 се сретнуваат селекциите на Замбија и Мароко во рамките на афричкиот куп на Нации.
Замбија во последните пет натпревари запиша една победа, три реми и еден пораз, додека Мароко во истиот временски период оствари четири победи и едно реми.

Замбија – Мароко – 2 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.102 евра. За победа на Замбија уплатени се 7.712 евра, за реми 9.120 евра, додека останатите 75.270 евра се уплатени за победа на Мароко.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*