Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник за вас ги издвоивме најинтересните тикети од изминатото коло и ви ги претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. На овој тикет не се погодени само два натпревари од кои едниот е одложен, па и покрај тоа голема сума е во прашање. Типувано е воглавно на двојна шанса и ГГ, но за жал не успеа овој тикет да биде добитен. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Еве уште еден малер. За еден натпревар не успеа да си доби нешто повеќе од 700 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Овде имаме сингл махер. Типувал ГГ прво на австралиски дуел и го уплатил за солидни 3000 денари. Браво за храброста мајсторе.

Махер 2

Уште еден тикет со 10 натпревари каде што е типувано на конечен исход и на двојна шанса. За среќа погодени се сите и овој играч со уплата од 700 денари си доби скоро 8.500 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*