Што се уплаќа денес? (14.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати сме биле сведоци на фактот дека уплатата ни била одличен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 13:00 се сретнуваат екипите на Лил и Лориен. Домаќините зад себе во последните пет натпревари имаат остварено две победи, две реми и еден пораз, додека Лориен во истиот временски период запиша едно реми и четири порази.

Лил – Лориен – 1 @ 1.43

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.990 евра. За победа на Лил уплатени се 62.202 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 18.899 евра се уплатени за победа на Лориен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*