Mozzart нуди зголемена добивка до 750%!

Онлајн обложувалницата на Mozzart може да се пофали со фантастична категорија на промоции како бонус за добредојде, така и активни бонус понуди за сите нови и постоечки корисници.

Овој пат ние за вас ја издвоивме понудата која е наменета за љубителите на комбо обложувањето, поточно обложување на тикет со повеќе натпревари.

Со еден збор, колку повеќе натпревари, толку поголем процент на зголемена добивка.

На пример играте тикет со 5 натпревари и покрај основната добивка, вие ќе добиете и 2% повеќе исплата.

Доколку се уште немате сметка во Mozzart, тоа може да го направите ТУКА.

Бонусот за обложување на тикети со сите игри е следен:

 • 5 натпревари – 2% бонус
 • 6 натпревари – 5% бонус
 • 7 натпревари – 8% бонус
 • 8 натпревари – 10% бонус
 • 9 натпревари – 15 % бонус
 • 10 натпревари – 20 % бонус
 • 11 натпревари – 25 % бонус
 • 12 натпревари – 30 % бонус
 • 13-14 натпревари – 35% бонус
 • 15-19 натпревари – 40% бонус
 • 20-24 натпревари – 60% бонус
 • 25-29 натпревари – 70% бонус
 • 30-34 натпревари – 100% бонус
 • 35-39 натпревари – 150% бонус
 • 40+ натпревари – 200% бонус

Доколку играте тикет кој не содржи тип на победник и конечен резултат, тогаш бонусот е поголем и е по следниот редослед:

 • 4 натпревари – 2% бонус
 • 5 натпревари – 3% бонус
 • 6 натпревари – 7% бонус
 • 7 натпревари – 15% бонус
 • 8 натпревари – 20% бонус
 • 9 натпревари – 25% бонус
 • 10 натпревари – 35% бонус
 • 11 натпревари – 50% бонус
 • 12 натпревари – 60% бонус
 • 13-14 натпревари – 70% бонус
 • 15-19 натпревари – 100% бонус
 • 20-24 натпревари – 150% бонус
 • 25-29 натпревари – 225% бонус
 • 30-34 натпревари – 350% бонус
 • 35-39 натпревари – 500% бонус
 • 40+ натпревари – 750% бонус

Услови и правила за користење

 • Понудата е активна за нови и постоечки корисници
 • Минималниот квалификуван коефициент по натпревар е 1.35
 • Минималниот број на натпревари за еден тикет е 4
 • Типовите во живо не се квалификувани за оваа понуда

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*