Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Иако во изминатиот викенд имавме пауза на многу лиги ширум Европа, сепак тикетите не изостанаа, а со тоа и малери и махерите.

Малер 1

Вистинска штета. Иако Валенсија победи, за жал тоа се случи на пенали, па овој играч не успеа да си добие скоро 400 евра. Жално …

Малер 2

На овој тикет Наполи е виновник за тоа што не е добитен. Типувано е 2&0-4 гола, но за жал Наполи претрпе голем пораз со резултат 3-0. Повеќе среќа нареден пат!

Малер 3

Уште еден голем малер. Изиграни се 3 натпревари со доста високи квоти, но големиот прелаз не е погоден и овој тикет не е добитен.

Махер 1

Браво мајсторе. Овде имаме тикет со 10 натпревари, генерално типувано на фаворити и за среќа сите се погодени. За уплата од 760 денари овој играч си доби 150 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*