Најдобриот бонус на сите времиња продолжува и во 2024 година!

Bet365 важи за една од најдобрите онлајн обложувалници во светот, а тоа е и оправдано бидејќи нудат фантастични промоции, сигурна и навремен исплата како и модерен веб сајт кој е лесен за употреба.

Овој пат тие ја продолжуваат промоцијата за нови корисници. Имено, станува збор за 25 евра бесплатни средства за обложување кои може да ги добиете во само неколку чекори.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 5 евра и изиграјте го
  3. Уживајте во бонусот

Овој бонус е во форма на бесплатни средства за обложување и не подлежи на никакви услов за повлекување. На пример со добиените кредити вие можете да се обложите и ако остварите добивка, влогот (кредитите) ви се минусира, а чистата добивка ви е слободна за повлекување.

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Услови и правила за користење

  • Промоцијата е активна само за нови корисници
  • Вредноста на бонусот е 100% до најмногу 25 евра
  • Минималниот квалификуван депозит е 5 евра
  • Бесплатните средства може да се изиграат на коефициент повисок од 1.20
  • Кешаут функцијата не е квалификувана за оваа промоција
  • Целосните услови и правила прочитајте ги на сајтот на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*