Натпревар со драстичен пад на коефициентот (31.12.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од англиската Национална лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Од 16:00 се сретнуваат екипите на Таунтон и Џојвил. Таунтон е на 19-та позиција со вкупно 29 бода, додека Џојвил е на лидерската позиција со вкупно 53 освоени бода.

Таунтон – Џојвил – 2 @ 2.10 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Џојвил беше 2.42, а во моментов бележи пад од скоро 13% и се плаќа со квота 2.10 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*