Што се уплаќа денес? (30.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега безброј пати ни биле одличен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 16:00 се сретнуваат екипите на Хартс и Рос Каунти. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи и два порази, додека Рос Каунти има остварено две победи, едно реми и два порази.

Хартс – Рос Каунти – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.177 евра. За победа на Хартс уплатени се 62.122 евра, за реми 12.288 евра, додека останатите 20.767 евра се уплатени за победа на Рос Каунти.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*