Што се уплаќа денес? (14.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Многу често уплатата досега ни била фантастичен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Oд 21:00 се сретнуваат екипите на Динамо и Балкани. Домаќините се наоѓаат на 2-то место со вкупно 6 бода, додека гостите досега освоија само 4 бода.

Динамо Загреб – Балкани – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.109 евра. За победа на Динамо Загреб уплатени се 70.022 евра, за реми 8.149 евра, додека останатите 13.938 евра се уплатени за победа на Балкани.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*