Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Уште еден богат викенд е зад нас, а ние за вас ќе ги издвоиме најинтересните тикети во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Иако Бенфика беше огромен фаворит на натпреварот против Фарензе, за жал не успеаа да победат, па овој играч го оставија без скоро 2500 евра. Жално!

Малер 2

Овде имаме уште еден малер. Погодени се фантастични квоти, но за жал еден натпревар е промашен, па овој играч остана без скоро 4.000 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Махер 1

Сингл натпревар со 11 квота воопшто не е мала работа. Уплатата е просечни 300 денари, но добивката во секој случај е „слатка“. За убаво да се трошат!

Махер 2

Мајсториште. Погодил два натпревари со екстра добри квоти и за уплата од 500 денари си доби скоро 23.000 денари. Да ти се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*