Што се уплаќа денес? (04.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата, вчера бевме добитни, па сега веруваме дека може повторно да биде така.

Oд 21:00 се сретнуваат екипите на Селта и Кадиз. Домаќините во последните пет натпревари запишаа една победа, две реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија две победи, едно реми и два порази.

Селта – Кадиз – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.909 евра. За победа на Селта уплатени се 62.199 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 17.508 евра се уплатени за победа на Кадиз.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*