Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Во ова издание од малерите и махерите од изминатиот викенд имаме доста интересни тикети.

Малер 1

Вистинска штета. За само еден гол овој играч не си доби 81.000 денари. Типувани се различни комбинации и промашен е дуелот само помеѓу Лацио и Каљари. Штета.

Малер 2

Уште еден малер за само еден гол. Потенцијалната добивка беше нешто повеќе од 700 евра, но за жал не паднаа три гола на натпреварот Престон – КПР.

Махер 1

Браво мајсторе. Овде имаме НБА тикет каде што добивката не е позната, но дефинитивно е погоден солиден коефициент. Да се множат!

Махер 2

Овде имаме вистински махер. За 150 евра уплатен е комбо тикет и добивката изнесува вртоглави 3690 долари. Да ти се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*