Што се уплаќа денес? (01.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме супер квота, па денес се надеваме дека може да продолжиме со истото темпо.

Од 18:10 во рамките на австриската Лига 2 се сретнуваат екипите на Амштетен и Грацер. Домаќините во последните пет натпревари немаат победа, поточно во тој временски период остварија три порази и две реми, додека гостите пак запишаа три победи и два порази.

Амштетен – Грацер – 2 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.312 евра. За победа на Амштетен уплатени се 71.222 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 7.888 евра се уплатени за победа на Грацер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*