Колку повеќе натпревари – толку поголем бонус

Bet365 важи за една од најдобрите онлајн обложувалници, а тоа е така благодарение на големата бонус понуда, одличните квоти, како и беспрекорното функционирање на сајтот.

Овој пат тие нудат бонус за комбо тикети, поточно за тикети со повеќе натпревари. Со оваа промоција вие сте во можност да ја зголемите добивката во зависност од тоа колку натпревари имате изиграно на тикетот.

Распоредот е следен:

 • 2- натпревари – 5% бонус
 • 3- натпревари – 10% бонус
 • 4- натпревари – 15% бонус
 • 5- натпревари – 20% бонус
 • 6- натпревари – 25% бонус
 • 7- натпревари – 30% бонус
 • 8- натпревари – 35% бонус
 • 9- натпревари – 40% бонус
 • 10- натпревари – 45% бонус
 • 11- натпревари – 50% бонус
 • 12- натпревари – 55% бонус
 • 13- натпревари – 60% бонус
 • 14 и повеќе натпревари – 70% бонус

Квалификувани натпреварувања за оваа промоција се:

 • MMA – any event
 • American Football – NFL
 • Basketball – NBA
 • Ice Hockey – NHL
 • Baseball – MLB
 • Basketball – Euroleague
 • Basketball – EuroCup
 • Basketball – Spain Liga ACB
 • Basketball – Italy Lega 1
 • Basketball – Germany Bundesliga
 • Basketball – France Pro A
 • Ice Hockey – Finnish SM-Liiga
 • Ice Hockey – Swedish Hockey League
 • Baseball – Japan NPB
 • Baseball – Korea KBO
 • Basketball – Champions League Americas
 • Basketball – EuroBasket (Men’s and Women’s)
 • Basketball – Olympics (Men’s and Women’s)
 • Basketball – FIBA America (Men’s)
 • Basketball – World Champs (Women’s)
 • Basketball – FIBA World Cup
 • Ice Hockey – World Championships (Men’s)
 • Ice Hockey – World Championships Div 1A (Men’s)
 • Ice Hockey – Olympics (Men’s)

Услови и правила за користење

 • Понудата важи за сите нови и посточеки корисници
 • Бонусот се додава на тикети со 2 или повеќе натпревари
 • Максималната исплата на бонусот е 100.000 евра
 • Бонусот нема да го добиете ако направите кеш аут

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во форма на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*