Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Денес повторно ќе ги издвоиме најинтересните тикети од изминатиот викенд и ќе ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде имаме малер за кошарка. Типувано е воглавно на играчи и поени, но за жал еден е промашен, па овој кладилничар остана без скоро 57.000 денари. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден малер со промашена кошарка. Овој пат во прашање е натпревар од Евро лигата помеѓу Партизан и Алба Берлин. Доколку ја погодеше границата овој играч ќе си добиеше 22.000 денари. Жално.

Махер 1

Браво мајсторе. За 50 евра уплатен е натпревар со тип 7+. За среќа крајниот резултат беше 5-2, па овој играч си доби 900 евра. Да се множат!

Махер 2

Два натпревари конечен исход и ГГ1. За среќа овој играч ги погоди двата дуели и со уплата од 313 денари си доби скоро 250 евра. Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*