Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Изминатиот викенд имавме премногу тикет, а ние издвоивме неколку за кои сметаме дека се доста интересни. Ова е новото издание на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде дефинитивно го имаме малерот на месецот. Погодени се навистина тешки натпревари, но за жал голот кој го постигна Челзи на самиот крај од натпреварот го остави овој играч „посиромашен“ за скоро 2000 евра. Жално мајсторе!

Малер 2

Уште еден тикет промашен „за една“. Овој пат во прашање е тип на конечен исход Х, но дуелот помеѓу Кристал Палас и Евертон заврши во корист на гостите.

Махер 1

Тикет класика. Пет натпревари типувани 3+ и за среќа сите добитни. За уплата од 1000 денари овој играч си доби 14.000 денари.

Махер 2

Овде погоден е тип 7+ со квота 14. Овој играч за уплата од 50 евра си доби 700 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*