Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Денес ќе ви ги претставиме најинтересните тикети од изминатиот викенд во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Овде без разлика на тоа што уплатата е минимална, сепак може да кажеме дека имаме огромен малер. Типувано е голем прелаз на два натпревари, но за жал погоден е само еден. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Вистинска штета. Доколку натпреварот Рома – Лече беше со опсег на голови 1-2I и 1-2II полувреме овој играч со уплата од 100 денари ќе добиеше нешто повеќе од 3.000 евра. Жално мајсторе1

Махер 1

Браво мајсторе. Да се погодат два натпревари 7+ голови не е мала работа. Иако уплатата и исплатата не се големи, сепак овој тикет може да го ставиме во категоријата махер.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*