Најдобриот бонус на сите времиња: Бесплатни 25 евра за обложување

Обложувалницата на Bet365 е лидер во онлајн обложувањето, а тоа е така бидејќи располагаат со фантастични квоти, одличен вебсајт, но и примамливи бонус понуди.

Тие за сите свои нови корисници нудат 25 евра бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирај се на Bet365 ТУКА
  2. Направи депозит од најмалку 5 евра
  3. Изиграј го депозитот
  4. Добиј бесплатни средства за обложување

Услови и правила за користење

  • Бесплатните средства се во вредност од 100% на вашиот прв депозит до најмногу 25 евра
  • Бонусот автоматски се активира на вашата сметка најдоцна 24 часа откако ќе го изиграте депозитот
  • Бесплатните средства за обложување не може да ги повлечете туку со нив може само да се обложите, а при евентуална добивка, влогот ви се одбива, додека останата сума може да си ја повлечите
  • Понудата е активна само за нови корисници

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*