Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник имаме доста интересни тикети од изминатиот викенд, а ние ви ги претставуваме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета. Погодени се 10 натпревари, а само еден не и за жал овој играч си остана без скоро 500 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден малер за само еден гол. Типувани се 4 натпревари со знакот 7+, но само три се погодени, додека на четвртиот дуел беа постигнати шест погодоци. Жално.

Малер 3

Главен виновик за овој тикет што не е добитен е тимот на Цирих. Иако тие беа големи фаворити на дуелот против Лозана, сепак изиграа реми и го оставија овој играч без неверојатни 117.000 денари.

Махер 1

Браво мајсторе. Да избереше бразилски натпревар и да го типуваш 7+ треба навистина да си махер. Секоја чест.

Махер 2

Кога сака – сака. За уплата од 610 денари овој играч си доби скоро 54.000 денари. Погодени се девет натпревари со солидни квоти и комбинирани типови. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*