Што се уплаќа денес? (21.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата очекуваме и денес да ни биде одличен показател, како тоа што било случај многу пати досега.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Шефилд и Манчестер Јунајтед. Домаќините се наоѓаат на последното место со само 1 освоен бод, додека гостите имаат 12 бода и заземаат позиција на средината на табелата.

Шефилд Јунајтед – Манчестер Јунајтед – 2 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 233.493 евра. За победа на Шефилд уплатени се 32.329 евра, за реми 38.400 евра, додека останатите 162.764 евра се уплатени за победа на Манчестер Јунајтед.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*