Што се уплаќа денес? (19.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, па затоа денес сме тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме добитен натпревар.

Од 19:00 во германската Регионална лига ќе се сретнат екипите на Ханза II и Греифсвалд. Домаќините се на 15-то место со вкупно 8 бода, додека гостите се на второто место и имаат вкупно 22 бода.

Ханза II – Греифсвалд – 2 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 52.334 евра. За победа на Ханза II уплатени се 6.338 евра, за реми 3.440 евра, додека останатите 42.556 евра се уплатени за победа на Греифсвалд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*